SKANDINAVIENS LEDANDE GLAS OCH FASADKONSULT

Oberoende konsultation av design, konstruktion och inomhusklimat för hållbara glas-och fasadkonstruktioner.

Tjänster

ACC är ofta involverade som oberoende part från tidig projektering till upphandling, byggledning och besiktning för glasade konstruktioner.

Om ACC Glas

ACC är Skandinaviens ledande glas- och fasadkonsult. Vi erbjuder oberoende konsultation gällande alla typer av glasade konstruktioner. 

Projekt

Med över 3500 projekt i bagaget har ACC hjälpt att forma dagens stadsbild. Sedan starten 1988 har vi samlat på oss unik kunskap och erfarenhet. 

 

Projekt

Telia Huvudkontor

Fabege utvecklade Nationalarenan 8 i Arenastaden, Stockholm. ACC arbetade tillsammans med bland annat Reflex arkitekter för att hitta snygga fasadlösningar med screentryckta glas och invändig solavskärmning. Projektet är Miljöscertifierat enligt BREEAM-SE nivå Excellent

 

Projekt

Gårda Vesta

Platzer Fastigheter utvecklar och PEAB bygger det här spektakulära huset i Göteborg. ACC har varit med från tidigt skede och tillsammans med White arkitekter designat fasaden som är en explosions- och brandsäker elementfasad. Projektet är Göteborgs första projekt miljöcertifierat enligt enligt Well Building Standard.

Norra Tornen

Norra Tornen

Vi på ACC är stolta över att ha varit med som rådgivare kring wide-screen fönstren, val glas och...

läs mer

ACC på linkedin

Läs de senaste nyheterna från ACC på LinkedIn